Till sidans innehåll

Logga in på Min sida för att läsa ditt besked

Har du angett ditt mobilnummer eller din e-postadress i beredskapsunderlaget får du ett sms eller mejl från oss när det är dags att logga in på Min sida för att läsa ditt besked.

Jag vill logga in på Min sida!

Har du fått sms eller mejl om att ditt besked finns på Min sida kan du gå direkt till inloggningen.

När får jag mitt besked?

Vi börjar lägga ut beskeden på Min sida den 26 juni. Du som ska kallas till mönstring får ditt besked först. Under veckan och i början av veckan efter får sedan alla som inte ska mönstra sina besked. Har du angett ett mobilnummer eller en e-postadress i beredskapsunderlaget får du ett sms eller mejl från oss när ditt besked finns på Min sida.

Har du valt att få ditt besked via brev kan det dröja några dagar från att vi skickar brevet till att du har det i din brevlåda.

Hur får jag veta om jag ska mönstra eller inte?

Logga in på Min sida (minsida.rekryteringsmyndigheten.se). Där finns ditt besked. I beskedet står det om du ska mönstra eller inte.

Enklast loggar du in till Min sida med e-legitimation. Har du ingen e-legitimation och inte heller har möjlighet att skaffa en kan du logga in med samma lösenordet du använde för att logga in och lämna uppgifter till beredskapsunderlaget.

Jag har inget lösenord - hur gör jag?

Du vet väl att du kan logga in med e-legitimation också? Har du ingen e-legitimation och inte heller möjlighet att skaffa en kan du så klart beställa ett nytt lösenord. Du beställer nytt lösenord på minsida.rekryteringsmyndigheten.se (länk direkt till formuläret).

Observera! Vi skickar lösenordet till din folkbokföringsadress, det vill säga till den adress du har registrerad hos Skatteverket. Betäller du ett lösenord tar det några dagar från att du beställer till att du har det i din brevlåda. Men du, när du beställer ett nytt lösenord slutar ditt gamla lösenord att fungera. 

Sidansvarig: Informationsfunktionen
Granskad: 2017-06-22

Skriv ut