Till sidans innehåll

Polisutbildningen

Välkommen till Rekryteringsmyndigheten. När du ansöker till polisutbildningen är det vi som administrerar din ansökan. Vi genomför också testerna och undersökningarna under den medicinska och psykologiska prövningen. Det gör vi på uppdrag av Polisen.

Information angående covid-19/Coronaviruset

Stockholm
Just nu prövar vi folkbokförda och boende i Stockholms, Västmanlands, Dalarnas och Uppsala län vid prövningsenheten i Stockholm.

Malmö
Just nu prövar vi folkbokförda och boende i Kalmar, Jönköpings, Skåne, Hallands, Kronobergs och Blekinge län i Malmö.

Tänk på!
Du ska ha varit fullt frisk i minst två dygn när du kommer till oss för att pröva. När du reser till och från våra prövningsenheter så ska du tänka på att undvika trängsel och hålla avstånd, räkna därför med att resan kan ta lite längre tid än vanligt.

Resa med egen bil till och från prövningen (gäller endast polisprövande)
Du kan resa med egen bil till och från prövningen och få milersättning för det (max 800 kr). Ersättningen omfattar endast resan, inte kringkostnader såsom parkering. Ersättning för resan söks på separat blankett som du får på prövningskontoret. 

Mer information
Läs mer här om vad som gäller för dig som ska komma till oss för att mönstra eller pröva eller har gjort en ansökan

Vid frågor om tidsbokning ringer du till Kontaktcenter på 0771-24 40 30. Övriga frågor går även bra att mejla till kontaktcenter@rekryteringsmyndigheten.se

 

Så här funkar det

För att bli antagen till polisutbildningen måste du bli godkänd i alla delmoment.
Läs mer

Sidansvarig: Kommunikationsfunktionen
Granskad: 2020-05-11

Skriv ut