Till sidans innehåll

Publiceringsdatum: 2020-06-25

Rekryteringsmyndigheten tar ner skylten på Hangövägen

Sedan 2009 har Rekryteringsmyndighetens prövningsenhet på Hangövägen i Stockholm genomfört mönstring och prövning åt Försvarsmakten och andra uppdragsgivare som Polisen. Den 25 juni går de sista prövande ut genom dörrarna då kontoret packar ihop sina saker för att flytta. Från och med 27 juli är den nya adressen Tegeluddsvägen 29A.

Rekryteringsmyndighetens nya lokaler på Tegeluddsvägen 29A innefattar 5000 kvadratmeter i ett våningsplan. De nya lokalerna erbjuder en betydligt bättre planlösning då all verksamhet samlas på en våning istället för som idag fem våningar. Det gör det lättare för de prövande att hitta samtidigt som flödet i prövningskedjan optimeras.

- Rekryteringsmyndighetens nya lokaler i Stockholm är mer ändamålsenliga för vår verksamhet. Det kommer att bli smidigare för de prövande och personalen att verka på bara ett våningsplan, säger generaldirektör Christina Malm.

Lätt att hitta för de prövande
För de som ska mönstra eller pröva hos Rekryteringsmyndigheten kommer inte flytten att innebära att det blir svårare att hitta, snarare tvärtom. Promenaden från Gärdets tunnelbanestation är både kortare och enklare att hitta.

Kontakt:
Marinette Nyh Radebo
Kommunikationschef
070-144 21 05

Per Andersen Helseth
Presskontakt
070-829 38 75

Bo Strömberg, chef prövningsproduktion i Stockholm vid den nya adressen på Tegeluddsvägen 29A

Sidansvarig: Kommunikationsfunktionen
Granskad: 2020-06-25

Skriv ut